For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
  • Casă Apartamentată în 3 apartamente Ploiești
  • Casă Apartamentată în 3 apartamente Ploiești
  • Casă Apartamentată în 3 apartamente Ploiești
  • Casă Apartamentată în 3 apartamente Ploiești
  • Casă Apartamentată în 3 apartamente Ploiești
Description
Price : € 67,536.00 (Fixed)
Date : November 3, 2020
Condition : Folosit
Warranty : Nu
Location : Municipiul Ploiești, Strada Gheorghe Grigore Cantacuzino nr. 53, județ Prahova.

Se organizează licitație publică în baza articolului 154 și următoarele din Legea 85/2014, pentru pentru vânzarea a trei imobile .

Imobilele care fac obiectul prezentului licitații sunt reprezentate în fapt de o casă apartamentată în 3 apartamente, situată în Municipiul Ploiești, Strada Gheorghe Grigore Cantacuzino nr. 53, județ Prahova.

-Apartamentul nr. 1 compus din 2 (două) camere și dependințe, cu o suprafață utilă de 54,19 mp (conform actelor de proprietate), respectiv în suprafață utilă de 53,38 mp.

-Apartamentul nr. 2 compus din 1 (o) cameră și dependințe, cu o suprafață utilă de 33,18 mp (conform actelor de proprietate), respectiv în suprafață utilă de 34,05 mp.

-Apartamentul nr. 3 compus din 1 (o) cameră și dependințe, cu o suprafață utilă de 37,50 mp (conform actelor de proprietate), respectiv în suprafață utilă de 37 mp.

Având în vedere faptul că deși casa este înscrisă în 3 (trei) cărți funciare, aceasta nu este împărțită distinct în trei apartamente formând practic o singură proprietate, imobilele vor fi licitate împreună, în bloc.

Prețul de pornire al acestei licitații pentru cele trei imobile descrise mai sus, este de 67.536,00 Euro (echivalentul sumelor în euro transformate în lei la cursul BNR din data plății) la care se va adăuga, dacă va fi cazul, TVA -ul aferent de la momentul vânzării

Licitația va avea loc în data de 06.11.2020.Location
Similiar Ads
Top